Branduri

CHEMINEES PHILIPPE

  1. CHEMINEES PHILIPPE

    Șic și confort francez de la producătorul de șeminee nr. 1 din Europa – CHEMINEES PHILIPPE!

    Istoria CHEMINEES PHILIPPE începe în 1961, când Clementine Philip fondează fabrica ce a stat la baza actualului grup francez, devenit lider pe piața europeană. Datorită dezvoltării permanente a soluțiilor originale și spiritului inovativ, CHEMINEES PHILIPPE deține cea mai largă gamă de șeminee, sobe și focare.

    Posibilitatea de a selecta diverse opțiuni de configurare, designul exclusiv, siguranța și calitatea înaltă a materialelor utilizate au fost atuurile ce au adus popularitate grupului CHEMINEES PHILIPPE. Astfel, la începutul anilor '80, fabrica a primit dreptul de a fi numită prima dintre toți producătorii de șeminee din Europa

    Francezii asociază numele „ CHEMINNES PHILIPPE” cu un simplu cămin. Pentru restul lumii, însă, acest nume se asociază cu un șemineu care iese în evidență prin rafinament, originalitate și se întipărește pentru o lungă perioadă în amintiri. 

GODIN

GODIN

Frumusețea și siguranța: eternele valori GODIN!

Renumitul brand GODIN a apărut în 1840, datorită ideii inovative a francezului Jean-Baptiste Andre Godin de a folosi fontă pentru producerea în masă a aparatelor de încălzit. De peste 180 de ani, marca GODIN produce colecții remarcabile de sobe, șeminee și plite de gătit. Pe 1 februarie 2000, în Franța, a fost deschis Muzeul J.B. Godin. Toate exponatele muzeului sunt și astăzi în stare bună de funcționare. Unele modele fac parte din colecții private de anticariat și continuă să fie exploatate activ de către proprietari.

Calitatea excepțională și individualitatea produselor durabile de la GODIN, atrag deja de peste un secol și jumătate, generații întregi de romantici aflați în căutarea șemineelor autentice.

CHEMINEES DIFFUSSION

CHEMINEES DIFFUSSION

Șeminee de calitate la preț accesibil, de la CHEMINEES DIFFUSION!

Toate focarele și sobele DIFFUSION sunt fabricate, asamblate și ambalate complet în Franța, conform tehnologiei originale, folosind fontă de înaltă calitate și vitroceramică japoneză, care poate rezista la temperaturi de 800 ° C. Pentru fabricarea fațadelor șemineelor se folosesc doar materiale naturale precum piatra naturală și stejarul masiv.

Deținerea propriilor cariere permit uzinei stabilirea prețurilor mici pentru fațadele șemineelor. În același timp, materialele utilizate pentru crearea părții frontale a șemineului se disting prin calitate, durată lungă de funcționare și aspect armonios. Toate produsele fabricii sunt certificate și, desigur, respectă standardele europene EN 13 229.

FOCUS

FOCUS

Filozofia esteticului și progresul tehnologic, în șemineele FOCUS!

Într-un mic sat medieval de la poalele munților Cévennes, dintr-o simplă schiță, au luat naștere adevărate creații geniale - șemineele FOCUS, semnate de Dominique Imbert.

De 50 de ani, FOCUS creează echilibrul perfect între creativitate și standarde tehnice înalte. Șemineele FOCUS sunt vândute în toată lumea, designul lor fiind apreciat în nenumărate rânduri cu premii internaționale. Modelul emblematic al mărcii este Gyrofocus, care a fost desemnat în 2009 drept „cel mai frumos obiect din lume!”

Atelierul lui Dominique Imbert este, în primul rând, aventura umană a unei companii mici, care a câștigat treptat încrederea și sprijinul tuturor angajaților săi, precum și recunoașterea colegilor și a publicului din întreaga lume.

Descoperă universul șemineelor ​​ FOCUS!

CHEMINEES POUJOULAT

CHEMINEES POUJOULAT

Coșurile de fum POUJOULAT – confort și sigurață!

Compania franceză POUJOULAT este unul dintre cei mai importanți producători europeni de țevi modulare, termoizolante și industriale. Coșurile modulare POUJOULAT sunt proiectate pentru instalarea în șemineele pe lemne și în toate tipurile de echipamente de gaz și ventilație. Elementele conductelor au pereți dubli, separați prin material izolant. Eliminarea fumului din cazanele pe GAZ, COMBUSTIBIL, LEMN și UNIVERSALE este optimizată până la cele mai mici detalii, datorită accesoriilor special concepute pentru instalarea rapidă și calitativă.

Prin intermediul filialelor sale, grupul POUJOULAT nu este numai un lider în domeniul coșurilor de fum din metal, ci și un jucător-cheie pe piața combustibilului lemnos cu coeficient înalt de performanță.

REIGNOUX CREATIONS

REIGNOUX CREATIONS

Originale și impecabile – accesorii pentru șeminee REIGNOUX CREATION!

Accesoriile decorative ale producătorului francez REIGNOUX CREATION încântă prin forjarea lor unică. Fiind lucrate manual, de meșteri de înaltă calificare, produsele devin adevărate opere de artă. Acestea  uimesc prin designul original și prin varietatea de materiale din care sunt create: fontă, oțel forjat, inox și oțel vopsit, alamă, bronz, piele naturală.

Accesoriile pentru șeminee sunt capabile să îți sublinieze brutalitatea sau să echilibreze atmosfera, ba chiar pot schimba absolut aspectul șemineului.

Pe lângă toate, aceste accesorii pentru șeminee pot deveni  cadoul perfect, căci pentru orice ocazie puteți găsi la seminee.md exact ceea ce aveți nevoie!

STONE DECORUM

STONE DECORUM

Individualitate și creativitate de la STONEDECORUM!

Semineul nu simbolizează doar căldură, confort și frumusețe. El reprezintă individualitatea locuinței, designul său unic subliniind simțul estetic impecabil al proprietarului său. Dorința de a găsi ceva neobișnuit și original printre numeroasele modele produse în masă aprinde și mai tare dorința de a comanda un șemineu individual.

„STONEDECORUM” vă va oferi o gamă largă de piatră naturală de înaltă calitate și va produce un șemineu conform proiectului dumneavoastră individual.

Echipamentele moderne, specialiștii cu experiență, cea mai strictă selecție și livrări de materiale direct de la cele mai bune cariere din lume, asigură calitatea impecabilă și unicitatea fiecărui produs semnat de STONEDECORUM.