Dorința de a-ți oferi calitatea incontestabilă

Este atât de uman să visăm. Pe noi visele ne-au făcut să excelăm și să ne dorim o colecție în care fiecare să poată găsi ceea de ce are nevoie, fie că este vorba despre un șemineu, o sobă sau un focar. Vom fi sinceri, nu suntem singurii care ți le pot oferi. În schimb, suntem singurii care îți aduc acasă, în exclusivitate, branduri cu reputație impecabilă pe piața internațională. Doar la noi poți alege una dintre legendarele sobe Godin, un cămin de la Cheminées Philippe sau poți deveni proprietarul uneia dintre genialele creații ale lui Dominique Imbert.

Calitatea incontestabilă a produselor noastre este confirmată și de un termen de garanție unic pe piața locală – 7 ani. În același timp, îți oferim și cele mai avantajoase prețuri. Îți garantăm că la șeminee.md raportul dintre prețul și calitatea produselor este în medie cu 10% mai mic comparativ cu analogiile de pe piață. Alegând șeminee.md, obții condiții speciale de achitare a produselor existente în stoc, dar și cadouri prețioase.

Noi nu vrem să îți vindem un șemineu

Noi vrem să îți oferim emoția căldurii. Dincolo de a fi o simplă instalație, șemineul e menit să aducă în casa ta armonia confortului familial. Tocmai din această cauză am creat colecția șeminee.md cu grijă și am inclus în ea branduri a căror istorii spun mai mult decât povești de afaceri.

GODIN – companie care, de peste un secol jumătate, produce sobe și cămine ce au devenit cunoscute la nivel mondial.

CHEMINEES PHILIPPE – producătorul european nr.1 în domeniul șemineelor.

CHEMINEES DIFFUSSION – șeminee și sobe ce fac stilul și farmecul francez accesibil oricărui buget.

FOCUS – ilustrarea perfectă a creativității și a standardelor care satisfac și cele mai înalte exgențe.

CHEMINEES POUJOULAT – lider veritabil pe segmentul coșurilor de fum din metal.

REIGNOUX CREATIONS – accesorii decorative care vor completa confortul căminului familial.

STONEDECORUM – individualitatea și originalitatea pietrei naturale, concentrată în produse unice.

Am unit cele mai prestigioase branduri pentru ca tu să poți găsi căminul care se va potrivi stilului tău personal, a cărui linii se vor contopi armonios cu liniile caracterului tău.

Ne cunoaștem de 20 de ani

Se întâmpla în 2000. Am pornit în căutarea sentimentului veritabil de împlinire pe care îl simți admirând flacăra focului domol. Atunci am decis să ne dedicăm celor care ne împărtășesc visul și își doresc să adune în preajma șemineului amintiri și bucurii, iar prima piatră la temelia colecției șeminee.md a fost dorința de a împărtăși cu ceilalți momentele plăcute de relaxare.

Acum două decenii, Alpex International era unul dintre pionerii în domeniul șemineelor, iar entuziasmul cu care am pornit la acest frum a făcut să ne dezvoltăm și să legăm relații durabile cu dezigneri și arhitecții autohtoni. Am câștigat încrederea clienților prin calitatea produselor și abordarea profesionistă. Ne-am dezvoltat și am creat compania Daxin, prin intermediul căreia am descoperit nobila lume a marmurei și granitului.

Am decis să unim cele două concepte într-o colecție unică, care, după 20 de ani de existență, să îți dăruiască cea mai distinsă formă a căldurii sufletești.

Solicită oferta